Angstringen lokalt

Ta kontakt med oss for å delta i en selvhjelpsgruppe i Angstringen hvis Angstringen er etablert der du bor eller om du ønsker å etablere Angstringen i ditt lokalmiljø. Angstringen fungerer noe ulikt i ulike deler av landet: Noen steder kan du bli med i en eksisterende gruppe, andre steder starter vi nye grupper og du kan stå på venteliste. Vi anbefaler deg også å lese om det å delta i Angstringen.

Denne listen er først og fremst for de som lurer på hva som finnes der de bor og for de som ønsker å ta kontakt med Angstringen lokalt.

Vi er takknemlige om du gir oss en tilbakemelding hvis du skulle oppdage at den kontaktinformasjonen som ligger her, ikke er aktuell lengre!

Hva skjer der du bor?

Se hele landsoversikten over aktiviteter her.

Angstringen lokalt etter fylke:

Akershus

Angstringen Follo

Angstringen Follo er lokalisert i Ski. Dersom du ønsker å komme i kontakt , send en e-post eller ring 22 22 35 30.

 

Angstringen Bærum

Høsten 2016 ble Angstring Bærum etablert med ny gruppe. Angstringen holder til i Kommunegården i Sandvika (i samme bygg som biblioteket og Bærum Frivilligsentral).
Ønsker du å delta i en selvhjelpsgruppe, kontakt baerum@angstringen.no eller ta kontakt med vår informasjonstelefon 22 22 35 30.

 

Angstringn Lillestrøm

Angstringen i Lillestrøm ble etablert høsten 2016 og er aktiv med grupper. Ved interesse ta kontakt på telefon 22 22 35 30 eller på lillestrom@angstringen.no


Aust-Agder

Angstringen Arendal

Bor du i midtre eller østre del av Aust-Agder, og vil jobbe sammen med andre som sliter med angst for å få en bedre hverdag? Vi har foreløpig plass til flere deltakere. Du kan ta kontakt med Angstringen Arendal via Angstringen i Grimstad: arendal@angstringen.no eller på telefon 48 27 41 67.

 

Angstringen Grimstad

Om du har behov for å gå i en selvhjelpsgruppe, ta vennligst kontakt per epost grimstad@angstringen.no  eller på telefon 48 27 41 67 .

Ta gjerne en titt på retningslinjene som er rammen for selvhjelpsgruppenes arbeid i Angstringen.

 

Angstringen Tvedestrand

Bor du i midtre eller østre del av Aust-Agder, og vil jobbe sammen med andre som sliter med angst for å få en bedre hverdag? Ta kontakt med Angstringen i Grimstad på telefon 48 27 41 67.

 

Risør

Det kan også være aktuelt å starte opp en ny gruppe i Risør. Meld da din interesse til Angstringen i Grimstad ved å sende en  e-post. Angstringen Grimstad kan hjelpe til med igangsetting av ny gruppe hvis det blir nok deltakere, telefon 48 27 41 67.

 

 


Buskerud

Angstringen Drammen

Angstringen Drammen ble etablert høsten 2016 og er aktiv med grupper. Om du også ønsker å delta i en gruppe i Drammen kan du sende en e-post til drammen@angstringen.no eller ringe Angstringens informasjonstelefon 22 22 35 30. 

 

Kongsberg

Angstringen Kongsberg ble etablert høsten 2017 med ny gruppe. Dersom du er interessert i å delta, ta kontakt med informasjonskontoret på e-post eller tlf 22 22 35 30.


Finnmark

Dersom du bor i Finnmark og ønsker å komme i gang med en Angstring, kan du enten sende en mail til post@angstringen.no eller ringe til informasjonskontoret på 22 22 35 30.

 


Hedmark

Angstringen Hamar

Angstringen Hamar ble startet opp med første gruppe i april 2017.  De har e-post hamar@angstringen.no og holder møtene sine på Hamar Frivilligsentral. Hvis du foretrekker å ta kontakt på telefon kan du ringe oss sentralt på 22 22 35 30.

 


Hordaland

Angstringen Bergen

Angstringen Bergen er aktiv med grupper.

For å få mer informasjon kan du sende en e-post eller kontakte informasjonskontoret ved å ringe informasjonstelefonen man-fre kl. 10-14, tlf. 22 22 35 30.


Møre og Romsdal

Angstringen Ålesund

Angstringen Ålesund er aktiv, en ny gruppe ble startet opp våren 2017 og en ny gruppe startes opp våren 2018.

For å få mer informasjon kan du sende en e-post til aalesund@angstringen.no eller kontakte kontaktperson i Ålesund på tlf. 90 98 32 28.

 


Nordland

Angstringen Bodø

Første gruppe i Bodø ble startet opp i februar 2019. Hvis du er interessert i å delta i gruppe i Bodø kan du sende en e-post til bodo@angstringen.no eller ring 22 22 35 30.


Oppland

Angstringen Gausdal

Angstringen i Gausdal ble opprettet for en del år siden. De holder møtene sine på Frivilligsentralen. Det er noen år siden sist gruppe ble startet i Gausdal. Er du interessert kan du ta kontakt med Angstringen Norge på mobil 97 50 97 43 eller sende e-post.

 

Lillehammer

Det jobbes med å gjennopprette Angstingen Lillehammer. Det ble avholdt et åpent møte på Lillehammer våren 2017 og vi jobber videre med å starte opp gruppe i Lillehammer. Ta kontakt med oss på e-post eller ring 22 22 35 30 ved interesse. 

 


Oslo

Angstringen Oslo

Angstringen Oslo har egen nettisde på http://angstringen.no/angstringen-oslo.

Olaf Helsets vei 5
0694 Oslo

Ta kontakt på 22 71 26 09 (man-ons kl 10-13) eller send en e-post.


Rogaland

Angstringen Haugesund

Angstringen Haugesund ble startet opp med grupper høsten 2018. For å kontakte Angstringen i Haugesund kan du bruke e-post haugesund@angstringen.no eller hvis du foretrekker å ringe kan du ringe til Angstringen Norge på 22 22 35 30 (man-fre kl 10-14) for å få tlf nr til kontaktperson i Angstringen Haugesund.

Angstringen Sandnes

I Sandnes er Angstringen aktiv. Dersom du er interessert i å begynne i en selvhjelpsgruppe, kan du sende en e-post eller ta kontakt på Angstringen Norge sin informasjonstelefon 22 22 35 30. Før du tar kontakt, ta gjerne en titt på Angstringens retningslinjer - de er rammen for selvhjelpsgruppenes arbeid.

 

Angstringen Stavanger

Angstringen Stavanger er aktiv.  Gruppemøtene avholdes på Frisklivssentralen. Interessert? Da kan du ta kontakt via e-post eller ta kontakt på Angstringen Norge sin informasjonstelefon 22 22 35 30.
Før du ta kontakt, ta gjerne en titt på Angstringens retningslinjer. De er rammen for selvhjelpsgruppenes arbeid.

 


Sogn og Fjordane

Ingen aktiv Angstring.

Ved interesse kan du ta kontakt via e-post eller ta kontakt på Angstringen Norge sin informasjonstelefon 22 22 35 30.

 


Telemark

Angstringen Skien

Angstringen Skien ble etablert våren 2017 med første gruppe. Dersom du er interessert å delta i en gruppe ta kontakt med Angstringen Norge på  e-post eller ring 22 22 35 30.


Troms

Angstringen Tromsø

Angstringen er aktiv i Tromsø. Kontaktpersonen i Tromsø kan nås per e-post.


Trønderlag

Angstringen Trondheim

Kjøpmannsgata 5

7013 Trondheim

Du kommer i kontakt med Angstringen Trondheim på telefon 46 54 38 37 (man-tor, 10-14) eller via e-post. Du finner aktuell informasjon om Angstringen Trondheims aktiviteter på deres Facebook sider. Angstringen Trondheim er også på Twitter: @AngstringenTrd.


Vest-Agder

Angstringen Kristiansand

Angstringen Kristansand holder til på Energiverket.

Hvis du er interessert i å delta i Angstringen Kristiansand send en e-post. Du kan også ringe: 46 93 47 71

Angstringens grupper består av faste deltakere som møtes en gang i uken. Møtene varer i to timer med en liten pause i midten. Formålet er å lytte til hverandre for å bli kjent med egen angst, gradvis lære å sette ord på egne følelser og reaksjonsmønstre. På den måten kan vi finne verktøy for å leve med angsten og frigi de ressursene som blir brukt opp av angsten. Dette er lettere å gjøre i et felleskap som forstår og som har egne erfaringer å dele. Det er ingen lettvint løsning, men en prosess som tar tid. For å delta er det viktig med egen motivasjon til å ta tak i egne problemer. For å være med må en være over 18 år, opprettholde taushetsplikt og møte jevnlig og må kunne være rusfri på møtene. Deltagelse er gratis. Angstringen består utelukkende av folk som lever med angst og har ikke fagfolk.


Vestfold

Angstringen Larvik

Angstringen i Larvik er aktiv. Gruppemøtene foregår på Larvik Røde Kors. Vennligst ta kontakt med informasjonskontoret på 22 22 35 30 eller send en e-post.

 

Tønsberg

Angstringen Tønsberg ble etablert i februar 2018 med to grupper. Dersom du er interessert i å delta, ta kontakt med informasjonskontoret på e-post eller tlf 22 22 35 30.

 


Østfold

Angstringen Askim

Det ble startet en ny gruppe i Askim våren 2017. Ønsker du å delta i en gruppe i Askim ta kontakt på askim@angstringen.no eller på tlf 22 22 35 30.

 

Angstringen Fredrikstad

Angstringen Fredrikstad er aktiv med flere grupper.

Telefon: 984 73 364 torsdag 10 - 13. 
Utenom telefontiden kan du legge igjen beskjed på telefonsvareren, sende sms eller e-post.

Vi sjekker epost stort sett daglig.

Nettside: www.angstringen-fredrikstad.org

Postadresse:

Angstringen Fredrikstad

v/ Fredrikstad Øst Frivilligsentral
Postboks 105, 1650 Sellebakk

Vi har møtene våre på: Fredrikstad Øst Frivilligsentral

Kjølberggt. 4, Sellebakk

Kort artikkel om Angstringen Fredrikstad i Fredrikstad Blad

 

Halden

Angstringen Halden ble re-etablert med ny gruppe høsten 2017. Dersom du er interessert i å delta, ta kontakt med informasjonskontoret på e-post eller tlf 22 22 35 30.

 

Angstringen Moss

Det ble startet opp en ny gruppe i Angstringen Moss våren 2017. Dersom du bor i Moss og ønsker å delta i en gruppe kan du enten sende en mail til post@angstringen.no eller ringe til informasjonskontoret på 22 22 35 30