Å bli frivillig i Angstringen – noe for deg?

Angstringen er basert på frivillig arbeid, derfor er arbeidet de frivillige gjør helt avgjørende for Angstringens videre arbeid.

Å jobbe videre med egen angst

Som frivillig er tanken at du kan jobbe videre med egen angst. Du skal selv ha utbytte av arbeidet du gjør ved å oppleve mestring og egenutvikling. Samtidig gjør du noe bra for andre mennesker som sliter med angst ved å tilby mulighet til å drive selvhjelp i Angstringen.
Du kan fremdeles være en del av din egen gruppe selv om du er frivillig i Angstringen.

Som frivillig kan du sette i gang selvhjelpsgrupper. Du kan også være vertskap på informasjonsmøter eller deltaker i Ko-gruppa. Det er alltid to igangsettere eller møteholdere sammen. På denne måten er du aldri alene om jobben og dere vil ha god støtte i hverandre.

Som deltaker i Ko-gruppa møter du andre fra din lokale Angstring som ønsker å bidra med
å ”holde i trådene” og delegere aktuelle oppgaver.

 

Seminarer

Én gang i året arrangerer Angstringen et landsdekkende deltakerseminar. Én gang i året arrangeres også et igangsetterseminar. Om du nysgjerrig på det å bli frivillig, eller om du allerede har bestemt deg for å bli frivillig, er dette er fin arena til å bli kjent med Angstringens arbeid og med andre deltakere.

 

Kontakt oss
Si ifra til din igangsetter eller til din lokale Angstring dersom du er nysgjerrig på hva det innebærer å være frivillig!

 

Mari – igangsetter siden januar 2017

”Helt fra jeg begynte i gruppe i angstringen, det er to og et halvt år siden, tenkte jeg at jeg ønsker å utfordre meg videre ved å bli igangsetter. For meg ville dette være den ultimate utfordring siden det nettopp er slike ting jeg har angst for – å presentere meg i en gruppe, lede møter, holde fremlegg eller foredrag. Nå er jeg i gang med min tredje gruppe som igangsetter. Jeg kjenner ikke lenger på angstfølelsen, men det å være spent, det føler jeg på. Jeg er stolt av at jeg turte å utfordre meg selv på denne måten. Å ha turt dette vet jeg vil være med på å endre livet til noe bedre for min del”.