Lokale Angstringer

Ta kontakt med oss for å delta i en Angstring eller starte en ny Angstring der du bor. Angstringene fungerer ulikt i ulike deler av landet: Noen steder kan du bli med i en eksisterende gruppe, andre steder lager vi  nye grupper. Vi anbefaler deg også å lese om det å delta i Angstringen.

Denne listen er først og fremst for de som lurer på hva som finnes der de bor, eller som ser etter kontaktinformasjon til en gruppe de allerede har kontakt med.

Vi er takknemlige om du gir oss en tilbakemelding hvis du skulle oppdage at den kontaktinformasjonen som ligger her, ikke er aktuell lengre!

Lokale angstringer etter fylke:

Akershus

Angstringen Follo

er lokalisert i Ski. Dersom du ønsker å komme i kontakt , send en e-post.

Bærum/Asker

Fra høsten 2016 har det kommet igang Angstring i Sandvika! Angstringen holder til i Kommunegården i Sandvika (i samme bygg som biblioteket og Bærum Frivilligsentral).
Ønsker du å delta i en selvhjelpsgruppe, kontakt baerum@angstringen.no eller ta kontakt med vår informasjonstelefon 22 22 35 30.

Lillestrøm

Angstringen i Lillestrøm ble etablert høsten 2016 og er aktiv med grupper. Ved interesse ta kontakt på telefon 22 22 35 30 eller på lillestrom@angstringen.no


Aust-Agder

Angstringen Arendal

Bor du i midtre eller østre del av Aust-Agder, og vil jobbe sammen med andre som sliter med angst for å få en bedre hverdag? Vi har foreløpig plass til flere deltakere. Du kan ta kontakt med Angstringen Arendal via Angstringen i Grimstad: grimstad@angstringen.no eller på telefon 48 27 41 67.

 

Angstringen Grimstad

Om du har behov for å gå i en selvhjelpsgruppe, ta vennligst kontakt per epost grimstad@angstringen.no  

eller på telefon 48 27 41 67 .

Ta gjerne en titt på retningslinjene som er rammen for selvhjelpsgruppenes arbeid i Angstringen.

 

Angstringen Tvedestrand

Bor du i midtre eller østre del av Aust-Agder, og vil jobbe sammen med andre som sliter med angst for å få en bedre hverdag? Ta kontakt med Angstringen i Grimstad på telefon 48 27 41 67.

 

Risør

Det kan også være aktuelt å starte opp en ny Angstgruppe i Risør. Meld da din interesse til Angstringen i Grimstad ved å sende en  e-post. Angstringen Grimstad kan hjelpe til med igangsetting av ny gruppe hvis det blir nok deltakere, telefon 48 27 41 67.

 

 


Buskerud

Drammen

Angstringen Drammen ble etablert høsten 2016 og er aktiv med grupper. Om du også ønsker å delta i en Angstring i Drammen kan du sende oss en e-post eller ringe Angstringens informasjonstelefon 22 22 35 30. 


Finnmark

Dersom du bor i Finnmark og ønsker å komme i gang med en Angstring, kan du enten sende en mail til post@angstringen.no eller ringe til informasjonskontoret på 22 22 35 30.

Vi jobber for tiden spesielt med å etablere Angstringen i Alta, ta gjerne kontakt ved interesse.


Hedmark

Bor du på Hedmark? For tiden er det ingen Angstringer i Hedmark. Dersom du er interessert å starte opp en Angstring, kontakt informasjonskontoret for muligheter om det. Send en e-post eller ring 22 22 35 30.


Hordaland

Bergen

Angstringen Bergen er aktiv med grupper.

For å få mer informasjon kan du sende en e-post eller kontakte informasjonskontoret ved å ringe informasjonstelefonen man-fre kl. 10-14, tlf. 22 22 35 30.


Møre og Romsdal

Angstringen Ålesund

Våren 2017 jobber vi med å gjennopprette Angstringen i Ålesund.

For å få mer informasjon kan du sende en e-post eller kontakte informasjonskontoret ved å ringe informasjonstelefonen man-fre kl. 10-14, tlf. 22 22 35 30.

Angstringen Ulsteinvik

Det er for tiden ingen aktivitet i Angstringen Ulsteinvik. For å få mer info kan du sende en e-post eller ringe 47 68 24 46. Frivillighetssentralen i Haram stiller med lokaliteter, for mer info se her


Nordland

Bor du i Nordland? For tiden er det ingen Angstringer i Nordland. Dersom du er interessert å starte opp en Angstring, kontakt informasjonskontoret for muligheter om det. Send en e-post eller ring 22 22 35 30.


Oppland

Angstringen Gausdal

Angstringen i Gausdal er i gang og holder møtene sine på Frivilligsentralen. For å komme i kontakt med Angstringen i Gausdal, kan du ta kontakt på mobil 97 50 97 43 eller sende e-post.

Angstringen Lillehammer

Det jobbes med å gjennopprette Angstingen Lillehammer. Dersom du vil komme i gang med en Angstring i Lillehammer, vennligst ta kontakt med informasjonskontoret på telefon 22 22 35 30 eller send en

Fagernes

Vi jobber med å etablere en Angstring i Fagernes. For å få mere informasjon kan du sende en e-post eller kontakte informasjonskontoret ved å ringe informasjonstelefonen man-fre kl. 10-14, tlf. 22 22 35 30.

 


Oslo

Angstringen Oslo

Angstringen Oslo har egen nettisde på http://angstringen.no/angstringen-oslo.

Tvetenveien 32, inngang B
0666 Oslo

Ta kontakt på 22 71 26 09 eller send en e-post.


Rogaland

Angstringen Sandnes

I Sandnes er Angstringen aktiv. Dersom du er interessert i å begynne i en selvhjelpsgruppe, kan du sende en e-post eller ta kontakt på Angstringen Norge sin informasjonstelefon 22 22 35 30. Før du tar kontakt, ta gjerne en titt på Angstringens retningslinjer. De er rammen for selvhjelpsgruppenes arbeid.

Stavanger

Angstringen Stavanger er aktiv.  Gruppemøtene avholdes på Frisklivssentralen. Interessert? Da kan du ta kontakt via e-post eller ta kontakt på Angstringen Norge sin informasjonstelefon 22 22 35 30.
Før du ta kontakt, ta gjerne en titt på Angstringens retningslinjer. De er rammen for selvhjelpsgruppenes arbeid.

Angstringen Jørpeland

Angstringen Jørpeland har avsluttet sitt arbeid sommer 2015. Men det er alltid mulig å starte opp igjen. Ved interesse kan du ta kontakt via e-post eller ta kontakt på Angstringen Norge sin informasjonstelefon 22 22 35 30.


Sogn og Fjordane

Ingen aktiv Angstring.

Ved interesse kan du ta kontakt via e-post eller ta kontakt på Angstringen Norge sin informasjonstelefon 22 22 35 30.

 


Telemark

Bor du i Telemark? For tiden er det ingen Angstringer i Telemark. Dersom du er interessert å starte opp en Angstring, kontakt informasjonskontoret for muligheter om det. Send en e-post eller ring 22 22 35 30.


Troms

Angstringen Tromsø

Angstringen er aktiv i Tromsø. Kontaktpersonen i Tromsø kan nås per e-post.


Trønderlag

Angstringen Trondheim

Kjøpmannsgata 25

7013 Trondheim

Du kommer i kontakt med Angstringen Trondheim på telefon 46 54 38 37 (man-tor, 10-14) eller via e-post. Du finner aktuell informasjon om Angstringen Trondheims aktiviteter på deres Facebook sider. Angstringen Trondheim er også på Twitter: @AngstringenTrd.


Vest-Agder

Kristiansand

Angstringen Kristiansand

Angstringen Kristansand holder til på Energiverket.

Hvis du er interessert i å delta i Angstringen Kristiansand send en e-post. Du kan også ringe: 90 17 49 94

Angstringens grupper består av faste deltakere som møtes en gang i uken. Møtene varer i to timer med en liten pause i midten. Formålet er å lytte til hverandre for å bli kjent med egen angst, gradvis lære å sette ord på egne følelser og reaksjonsmønstre. På den måten kan vi finne verktøy for å leve med angsten og frigi de ressursene som blir brukt opp av angsten. Dette er lettere å gjøre i et felleskap som forstår og som har egne erfaringer å dele. Det er ingen lettvint løsning, men en prosess som tar tid. For å delta er det viktig med egen motivasjon til å ta tak i egne problemer. For å være med må en være over 18 år, opprettholde taushetsplikt og møte jevnlig og må kunne være rusfri på møtene. Deltagelse er gratis. Angstringen består utelukkende av folk som lever med angst og har ikke fagfolk.


Vestfold

Angstringen Larvik

Angstringen i Larvik er aktiv. Gruppemøtene foregår i Frivilligsentralen. For å få kontakt med den nye Angstringen, ta vennligst kontakt med informasjonskontoret på 22 22 35 30 eller send en e-post.

Angstringen Tønsberg

Det jobbes med å gjennopprette Angstringen Tønsberg. Dersom du er interessert å starte opp en Angstring, kontakt informasjonskontoret for muligheter om det. Send en e-post eller ring 22 22 35 30.

 


Østfold

Angstringen Fredrikstad

Telefon: 984 73 364 torsdag 10 - 13. 
Utenom telefontiden kan du legge igjen beskjed på telefonsvareren, sende sms eller e-post.

Vi sjekker epost stort sett daglig.

Nettside: www.angstringen-fredrikstad.org

Postadresse:

Angstringen Fredrikstad

v/ Fredrikstad Øst Frivilligsentral
Postboks 105, 1650 Sellebakk

Vi har møtene våre på: Fredrikstad Øst Frivilligsentral

Kjølberggt. 4, Sellebakk

Kort artikkel om Angstringen Fredrikstad i Fredrikstad Blad

 

Angstringen Moss

Det jobbes med ny-oppstart av Angstringen Moss. Dersom du bor i Moss og ønsker å komme i gang med en Angstring, kan du enten sende en mail til post@angstringen.no eller ringe til informasjonskontoret på 22 22 35 30